Markkinoinnin, sosiaalisen median ja brändinrakennuksen koulutukset

15.9.2017
WTF Designissa lupaamme luoda asiakkaidemme brändin näkyväksi. Usein tämä koskettaa visuaalisia linjauksia, sisältöjä, tarinoita, kuvia tai vaikkapa viestintävälineitä, joilla asiakas tehokkaasti tavoitetaan. Näitä asioita teemme mielellämme asiakkaan puolesta, mutta niiden lisäksi koulutamme asiakkaita ottamaan itse haltuun ne osa-alueet, joilla brändi voidaan luoda näkyväksi ihan arkitasolla.

WTF_Designin_koulutukset.jpg

Kouluttaja odottaa innokkaana koulutettavia paikalle, miljöönä Kemin kaupungin valtuustosali. 
 

Toimin Rastorilla sopimuskouluttajana vastaten muun muassa sosiaalisen median ja markkinoinnin koulutuksista, mutta tarjoamme koulutuksia toki muillekin yrityksille ja organisaatioille. Koulutusten teemoina voivat olla esimerkiksi

  • Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • Brändinrakennus yrityksen arjessa
  • Yrityksen näkyvyys sosiaalisessa mediassa

Kouluttajana minua on kuvattu innostavaksi, kannustavaksi ja selkeäsanaiseksi – sellaiseksi, joka kertoo asiat ymmärrettävästi löytäen haastaviinkin asioihin positiivisen perspektiivin ja uusia näkökulmia.

Itse kuvaan itseäni uteliaaksi insinööriksi, jota kiinnostaa erityisesti arkea helpottavat markkinointiviestinnän ratkaisut, ja näistä havainnoista kerron mielelläni myös muille. 

Räätälöin koulutuksen asiakkaan tarpeita vastaavaksi juuri niistä lähtökohdista ja näkökulmista, jotka asiakasta askarruttavat ja joiden teemat ovat aktiivisesti arjessa läsnä. WTF Designissa me olemme olemassa asiakasta varten, jonka kanssa tuemme, kehitämme ja luomme tehokasta markkinointiviestintää.

Mihin sinä kaipaisit apua? 

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!