Mainostoimistoyrittäjän työpäivä

6.10.2017
Somessa ja blogeissa kiertää parhaillaan hauskoja haasteita, joissa osallistujat kertovat päivän kulustaan valokuvien vältiyksellä. Ideasta innostuneena ikuistin tämän päivän vaiheita kymmenen kuvan verran, tältä se tämä työpäivä tämän mainostoimistoyrittäjän silmin näytti!

WTF_Design_kahvi1.jpg

Tänään työt käynnistyivät kotisohvalta käsin poikkeuksellisesti jo aamuviiden jälkeen. Niinpä tämä yrittäjä istui tyytyväisenä autonratissa jo kahdeksan aikaan matkalla sovittuun tapaamiseen take away -kahvin voimin.
 

WTF_Design_on_the_road.jpg

Matka taittui näin upeissa maisemissa! Oli pakko hiljentää sen verran, että pystyi kaivamaan kameran esiin. Sumu ja syksyiset värit eivät kaikessa kauneudessaan välity tämän kuvan myötä, mutta aavemaisen satumainen tunnelma on kyllä käsinkosketeltavan läsnä.

 

WTF_Design_graafinen_suunnittelu.jpg

Toimistolle palatessa odotti perinteiset mainostoimistohommat ei-niin-perinteisellä kielellä. Tämmöisessä tapauksessa pitää luottaa siihen, että sisällön toimittaja on hoitanut oikoluvun, jolloin suunnittelijalle jää vain rivivälien ja marginaalien hiominen. Luottamus yhteistyökumppaneiden kesken onkin aika monessa tilanteessa ne kuuluisat A ja O. 

 

WTF_Design_officella.jpg

Toimistorotta in action, tällä kertaa officen lounge-nurkkauksessa. Ja hyväryhtisenä kyyhöttäen kuten kuvasta näkyy...

 

WTF_Design_fontit.jpg

Lounge-nurkkauksessa kuutioitiin erään tapahtuman typografiaa, joka parhaimmillaan tukee sekä viestiä, visuaalista ilmettä ja brändiä. Onneksi maailmassa riittää toinen toistaan upeampia fontteja typografiamaanikon suureksi iloksi!

 

WTF_Design_kahvi3.jpg

Jos yhdet kahvit tähän väliin, niin pysyy ajatus kirkkaana ja hiiri vikkelänä. 

 

WTF_Design_kalenteri.jpg

Perjantai on hyvä haarukoida seuraavan viikon menoja ja muistettavia juttuja. Sopivasti säpäkkä viikko näyttää olevan seuraavakin, ei käy yrittäjän elo tylsäksi!

 

WTF_Design_tyokalut.jpg

Tämän työviikon tärkeimmät työkalut: kone ja kamera.

 

WTF_Design_muistio.jpg

Aina mukana kulkevaan muistivihkoon kirjataan kaikki ideat, ajatukset, luonnokset, leiskat ja muut asiat, joiden ei halua unohtuvan. Ja paljon muuta raapustelua ja tajunnanvirtaa. Kaiken digin ja somen pyörteissä on välillä ihan tervehdyttävää olla luovuuden alkulähteillä perinteisen kynän ja paperin kanssa. 

 

WTF_Design_kahvi2.jpg

Tällä viikolla olen päässyt jututtamaan monta yrittäjää, joiden tarinat ovat luettavissa marraskuun alussa julkaistavassa Yrittäjäsanomat-lehdessä. Raahen Yrittäjien tiedottajana olen etuoikeutetussa asemassa, kun olen saanut kuulla monen eri alan yrittäjän näkemyksiä, kokemuksia ja ajatuksia yrittämisestä satavuotiaassa Suomessa. Kahvin voimalla siis startti kohti viimeistä haastattelua ja sen jälkeen hyvillä mielin säpäkän viikon jälkeen viikonlopun viettoon. 

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin, viikonloppuja sullekin!

 

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!