Brändäysassari markkinoinnin tukena

16.6.2017
WTF Designissa on eletty tämän vuoden puolella voimakkaan uudistuksen aikaa. Uusi yhteisömanageri on astunut remmiin, on uudistettu yrityksen brändi-ilmettä, julkaistu uudet www-sivut ja ensimmäinen Murua ja markkinointia -tapahtumammekin näkee pian päivänvalon, mutta uutta on tullut myös palveluihin. Ensimmäisenä niistä esittelemme Brändäysassarin!

Brandaysassari_apunasi.jpg

Brändäysassaripalvelu kehitettiin vastaamaan yritysten jatkuvasti kasvavaan tarpeeseen markkinoida, viestiä, olla esillä ja ennen kaikkea rakentaa määrätietoisesti linjakasta brändiä. Usein näiden suunnitelmien vieminen käytäntöön tyssääkin siihen, että puuttuu joko resurssit tai osaaminen. Todella turhauttavaa! Oman markkinointisuunnittelijan tai tiedottajan palkkaaminenkin on pienoinen riski, kun pitää hoitaa luonnollisesti kaikki asiaan kuuluvat lakisääteiset velvoitteet eikä kaikilla yrityksillä toiminta ole edes niin mittavaa, että omalle markkinointiosaajalle olisi ihan kokopäiväisesti tekemistä. 

Tässä tilanteessa astuu apuun Brändäysassari. Hän ottaa ottaa haltuun niin yrityksen sosiaalisen median kanavat kuin www-sivujen päivityksetkin ja tuottaa säpäkät, kohderyhmää puhuttelevat sisällöt, kuvat ja mainokset. Tuloksia mitataan ja niistä raportoidaan yrityksen johdolle säännöllisesti, ja toimintaa kehitetään asiakkaan tukena koko ajan. Asiakas voi olla huoleton ja vain elää hengessä mukana, WTF Design hoitaa kaiken muun juuri siten kun on sovittu. Brändäysassari on siis kuin yrityksen oma markkinointisuunnittelija, mutta ilman työnantajavelvoitteita ja juuri siinä laajuudessa kuin tarvitsee. Yhdelle riittää vaikka vain yhden somekanavan ylläpito tai satunnaiset www-päivitykset, mutta toinen taas tarvitsee säännöllistä tiedottamista, www-sivujen päivittämistä, uutiskirjeiden lähetystä, mainoskuvien tekoa ja usean somekanavan kokonaisvaltaista hallintaa. 

Jos siis tuntuu siltä, että oma aika tai osaaminen ei riitä tehokkaan markkinoinnin hoitamiseen, meidän Brändäysassarilla riittää. Kysy vaikka!

 

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!