Apua arkeen, tukea työhön: pikasparraukset!

21.6.2017
Usein tuntuu siltä, että jotain uutta pitäisi tehdä, mutta arki syö ylimääräisen luovuuden niin, että ettei tiedä mihin suuntaan lähteä. Mielessä pyörii ”pitäisi… pitäisi… pitäisi…”, mutta käytännön työhön on hankala tarttua. Silloin on hyväksi istahtaa alas henkisen personal trainerin kanssa ja käydä läpi omia ajatuksia ja hakea potkua toiselta. Siksipä tarjoammekin sinulle pikasparrausta kehittämään omaa toimintaasi. Olemme apunasi miettimässä käytännön toimia, rajaamassa vaihtoehtoja, tsemppaamassa eteenpäin ja antamassa työkaluja arjen työhösi.

Kahvikuppi.jpg

Somesparraus

Tarjoamme kaikentasoisista somesparrausta yrittäjille sekä yritysten ja organisaatioiden vastuuhenkilöille. Autamme sinua hahmottamaan kohderyhmäsi, yrityksellesi sopivat somekanavat, luomme kanssasi sisältöä kanavillesi, hahmottelemme yhdessä somesuunnitelmaa ja katsotaan ihan käytännöntason juttuja. Eli teemme somesta sinulle helppoa!

Markkinointisparraus

Markkinointi on monelle arjessa pakkopullaa. Juuri kun on päässyt sisälle yhteen markkinoinnin juttuun, niin ala onkin heittänyt jo kärrynpyörää. Ja kun markkinointi ei ole hallussa, niin helposti lähtee jokaisen mainos-Martin lehtimainosilmoitukseen mukaan tai ostaa radiomainoksia tietämättä, onko kohderyhmä siellä. Lopulta markkinoinnista tulee tehotonta ja se syö yrityksen varat. Vaihtoehtoja markkinointiin on jos ei nyt ihan miljoonia, niin ainakin lähelle miljoona. Me autamme sinua miettimään omalle kohderyhmällesi sopivan tavan markkinoida, autamme jäsentämään viestisi kärjet, laitamme kanssasi markkinointisuunnitelman kuntoon ja rajaamme sinulle sopivat markkinointitavat. Ja tietenkin neuvomme käytännön toimenpiteet.

Yrityssparraus 

Totuus on, että jokainen meistä joskus kokee, että työ junnaa paikallaan eikä omaan työhön tai yritykseen saa kehittävää näkökulmaa puhumattakaan toimeliaasta tatsista. Pää voi olla täynnä hajanaisia ajatuksia tai sitten tulvillaan monia suunnitelmia, mutta rinnalta puuttuu joku, kenen kanssa ajatuksia pallotella ja joka voisi tuoda ulkopuolista näkökulmaa. Me olemme silloin sinua varten.

Vuosien yrittäjäkokemus, esimiestyö sekä vapaaehtoistyö yrittäjyyden ja kaupan parissa ovat tuoneet kokemusta ja näkemystä eri aloilta, mahdollisista kompastuskivistä sekä työn yksinäisyydestä. Me katsomme raikkain ja avoimin silmin tulevaisuuteen kuitenkin pitäen jalkamme järkevästi maassa. Käymme yhdessä läpi toimintasi kivijalat, minkä varassa liiketoimintasi pyörii. Mietimme toiminnan vahvuuksia ja heikkouksia hahmotellen samalla uusia kehityssuuntia. Kirjataan ylös käytännön askelmerkit tulevaisuuteen ja sovitaan jatkotoimenpiteistä. Ota yhteyttä, jos haluat pientä potkua takamukselle tai jonkun kehittämään kanssasi liiketoimintaasi jotain uutta.


Oli teema lopulta mikä hyvänsä, käymme läpi ajatuksiasi, palastelemme mietteitäsi ja kasaamme niistä uuden ehjän vision. Pikasparrauksen hinta on 150 € + alv. Soita, laita sähköpostia tai piipahda toimistollamme!

Sanna Paakkonen / sanna@wtfdesign.fi / 0440 265 210

Sanna Salo / sanna.salo@wtfdesign.fi / 044 557 0830

 

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!