2016

Se aika vuodesta

Peruukkeja ja rooliasuja. Pitkien helmojen kahinaa ja strassien tuiketta. Ideointipalavereja ja naurua. Verkostoitumista ja ystäviä. Käsillä on siis jälleen SE aika vuodesta.

Haluan vielä velloa!

#
Tiedättekö sen tyttömäisen kepeän kesätunteen? Kun varpaissa on kimaltavaa kynsilakkaa, jalassa muutamasta nirunarusta koostuvat sandaalit ja auringon hyväilemiä kasvoja verhoaa suuret aurinkolasit? Kun koko ajan vähän hymyilyttää, etenkin kun miettii, mistä saisi seuraavan jätskin ja että paistaahan huomennakin aurinko? Ja kun kalenterissa on merkintöjä korkeintaan kivoihin kesärientoihin tai ystävien tapaamisiin?

Aikuisiän fanitus

Ala-asteiässä fanitin Dingoa, teini-iässä Madonnaa ja myöhemmin Apulantaa. Kaksi jälkimmäistä löytyvät edelleen soittolistoiltani, mutta varsinaista fanitusta en ole kokenut vuosiin. Aikuisena sitä vaatii jotain tajunnanräjäyttävää ennen kuin vaikuttuu. Kyynisyys nostaa päätään ja Been there, done that -mentaliteetti vaivaa.

WTF Designille menestystä Fennovoiman logosuunnittelukilpailussa

#
Fennovoima järjesti maalis–huhtikuussa kilpailun, jonka tavoitteena oli saada Hanhikiven työmaalle oma logo. Kilpailu tuotti hyvän saldon: Fennovoiman henkilöstöstä, Fennovoiman mainostoimistosta, laitostoimittajatahosta ja Pyhäjoen kunnasta koottu raati sai arvioitavaksi lähes kaksikymmentä logovaihtoehtoa.

Onnea Aamunsalo Oy!

#
Viime perjantaina vietettiin Pyhäjoella virtaa -verkostoitumistapahtumaa, jossa myös WTF Design oli omalla messuständillä esillä. Päivä oli todella onnistunut: mielenkiintoisia kontakteja, hedelmällisiä keskusteluja ja upean energistä pöhinää yritysten kesken.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!