Lajitovereiden kokoontumisajot

30.9.2015
Pahvilaatikollinen pimeässä hohtavia peruukkeja. Muovikassillinen kultapaljetein koristeltuja pöksyjä. Viime vuoden riennoissa rispaantuneen iltapuvun paikatut helmat. Pirteää pöhinää ja ylitsevuotavaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Taas on siis käsillä Se Aika Vuodesta, eli Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät.

Lajitovereiden_kokoontumisajot.jpg

Kuvassa raahelaisen ripaskajoukkueen menoa Lappeenrannassa vuonna 2013. 
 

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen pari tuhatta yrittäjää tai muuten yrittäjähenkistä ihmistä – yrittäjän puolisoita unohtamatta. Paikka vaihtuu vuosittain, tänä vuonna on Vuokatin vuoro toivottaa porukka tervetulleeksi. Osallistujille on tarjolla verkostoitumista, messuständejä, hyväntuulista hauskanpitoa ja valtakunnallisesti tunnettuja puhujia. Itse odotan eniten Hjalliksen ja Jethron tapaamista.

Raahen Yrittäjissä on aina suhtauduttu Yrittäjäpäiviin asianmukaisella vakavuudella. Etenkin perjantai-illan tulojuhlaan on panostettu jo vuosien ajan niin aikaa kuin rahaakin. Tulojuhlassa on aina jokin teema, jonka mukaan pukeudutaan. Paras puku palkitaan, mutta meidän tavoitteet ovat hieman toisenlaiset: näkyvyys valtakunnan medioissa. Vaatimattomasti ollaan siis liikkeellä!

Panostuksemme pukeutumiseen starttaa jo kesällä, kun tulojuhlan teema julkistetaan. Siitä alkaa verkkokauppojen koluaminen ja teeman jatkojalostaminen. Olemme olleet vuosien varrella piruja, älybodaajia, kullankaivajia, hippejä ja ripaskantanssijoita valkoisilla afroperuukeilla. On ollut omat dollarit, ruplat ja urheilujuomat. Ja niin hauskaa!

 

Hössötys tulojuhlan ympärillä saattaa vaikuttaa käsittämättömältä ajanhaaskaukselta, mutta meille se on ME-henkeä ja rakkaan Raahen kaupunkimarkkinointia parhaimmillaan.

 

Hössötyksen myötä yksittäisistä yrittäjistä ja heidän puolisoistaan hitsautuu yhteen tiivis porukka. Se Meidän Jengi, jonka kokoonpano vaihtelee vuosien varrella, mutta joka ottaa uudet jäsenet avosylin vastaan. 

Tämänvuotinen asumme on tarkoin varjeltu salaisuus, joka paljastuu vasta tulevana perjantaina. Ja ehkä myös maanantain Kauppalehdestä. Perjantaita odotellessa!

Sanna Paakkonen, Master of WTF Design

 

(Kirjoitus julkaistu 30.9.2015 Raahen Seudussa)

Sanna_Salo.png

Sanna Salo

Yhteisömanageri
sanna.salo@wtfdesign.fi

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!