Aikansa legendat

14.5.2015
Rakastan sitaatteja. Ajatuksia, joita joku minua huomattavasti nokkelampi on joskus sanonut. Elämän lainalaisuuksia, yrittämisen perusperiaatteita ja bisnesgurujen viisauksia. Aforismeja, laulujen sanoituksia ja legendoiksi nousseiden maailmantähtien aivoituksia.

Aikansa_legendat.jpg

Vaikka tiedottajana tuotan sisältöä mitä moninaisimpiin viestintäkanaviin, en omaa kykyä luoda kuolematonta sisältöä. Kärsin esimerkiksi suunnattomasta korttikammosta, jonka vuoksi onnittelukortin kirjoittaminen on yhtä tuskaa. En millään osaa pukea lauseen mittaan kaikkea sitä hyvää, mitä kortin saajalle toivon. Ystävänpäiväkortit ovat pahimpia. Miten saat yhteen korttiin mahtumaan kaiken kiitollisuuden ja arvostuksen, mitä saajaa kohtaan tunnet? Siksipä sanansaattajinani ovat saaneet toimia muun muassa Aristoteles, Marilyn Monroe ja Leskisen Juice.

Pyörin jatkuvasti seminaareissa, koulutuksissa ja tilaisuuksissa, jotka ovatkin mitä oivallisimpia paikkoja bongailla itseään viisaampia. Kun kuulen jotain nokkelaa, mutustelen sitä hetken ja kirjaan ylös, etten vaan unohda juuri kuulemaani, kenties aikansa legendaksi muodostuvaa lausahdusta. Kalenteri, puhelin ja erinäiset lippulappuset täyttyvät ajatuksista, joihin palaan sopivan hetken tullen. 

Viljelen elämässäni sitaatteja kaikkialla. Jokainen kotimme huone kantaa omaa sloganiaan, minkä mukaan tässä huushollissa elellään, esimerkiksi, että koskaan ei ole liian myöhäistä elää onnellisena elämänsä loppuun asti. Klisee, mutta mitä sitten. Toimistomme seinällä lukee, että on tärkeää tehdä sitä, mitä rakastaa, ja rakastaa sitä, mitä tekee. Hyvä muistutus niihin päiviin, jolloin hetkellisesti unohtaa, että oikeasti elää yhtä unelmaansa todeksi.

Koko elämänfilosofiani kiteytyy niinkin arkiseen paikkaan kuin sähköpostin allekirjoitukseen. ”Get stuff done, aim for amazingness and enjoy the process” (vapaa suomennos: hoida hommat, tee aina parhaasi ja nauti kyydistä) on mielestäni hyvä ohjenuora niin työhön kuin elämään ylipäätänsä. Harmi, että en itse keksinyt tätäkään.

Sanna_Salo.png

Sanna Salo

Yhteisömanageri
sanna.salo@wtfdesign.fi

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!