2015

Tilinpäätös

Tätä kirjoittaessa jouluaattoon on enää muutama päivä. Osa lahjoista on vielä hankkimatta, kauneimmat joululaulut laulamatta ja joulusiivouksetkin vasta suunnittelun asteella. Toimiston joulusomistus jäi hätäisiin viime vuoden uusintoihin ja toimistokämppiksen kanssa vietetyt leppoisat glögituokiot odottavat varmaan ensi joulua. Koko kuukausi kun on menty läpsystä vaihtaen.

Tippaleipäaivo

#
Yrittäjän pääkoppa se on kumma kapistus. Se keksii ties mitä ideoita vähän väliä – ja sanoo ne ääneen!

WTF Design rakentaa RAOS Project Oy:n brändi-ilmeen

Hanhikiven ydinvoimalaitostoimittajan RAOS Project Oy:n ulkoisen ilmeen suunnittelijaksi on valittu raahelainen WTF Design Oy. Sanomalehti Raahen Seutu uutisoi asiasta 4.11.2015.

Lajitovereiden arkihaasteet

Sitä me yrittäjät olemme toisillemme, lajitovereita. Arjen haasteet ovat suunnilleen samat toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Välillä tehdään töitä aamukahvista iltateehen, pyhää arkea. Välillä taas raivataan kalenterista väkisin vapaata, että saadaan pynttäytyä vähän parempiin kamppeisiin ja juhlia sitä, että ollaan yrittäjiä.

Lajitovereiden kokoontumisajot

#
Pahvilaatikollinen pimeässä hohtavia peruukkeja. Muovikassillinen kultapaljetein koristeltuja pöksyjä. Viime vuoden riennoissa rispaantuneen iltapuvun paikatut helmat. Pirteää pöhinää ja ylitsevuotavaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Taas on siis käsillä Se Aika Vuodesta, eli Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!