2014

Pää, ole hiljaa!

#
Viimeiset viikot olen tehnyt töitä kuin pieni eläin. Tai ehkä enemmän, tiedä häntä, kun en ole tuota kuuluisaa eläinkunnan edustajaa päässyt jututtamaan. Joka tapauksessa edellisestä vapaapäivästä on vierähtänyt tovi.

Suuna päänä

Vuosi 2014. Yrittäjä vietti vastikään yrityksensä 6-vuotissynttäreitä. Kuuden vuoden aikana yrittäjä on huomannut olevansa suuna päänä vähän joka puolella, esimerkiksi…

Uusia tuulia ja aluevaltauksia

Kulunut kesä ja syksy ovat tuoneet mukanaan uusia tuulia työhön ja WTF Designin arkeen.

Koska olen yrittäjä...

…, tiedän, että sinappipullosta haju ei lähde pesemälläkään ja että vessan peilin kautta saa kaverin kanssa hauskimmat selfiet. Koska olen yrittäjä, tiedän sadan metrin tarkkuudella välimatkat kotoa lähiympäristöön – kiitos juoksukoulun elvyttämän juoksuharrastuksen ja iPhonessa lenkkien pituuksia laskevan RunKeeper-sovelluksen. Tiedän myös, mitä tarkoittaa tj:n some-jumppa, tykkäämistalous tai rusinat business-pullassa.

Ammatinvalintakysymys

Maanantai. Viikonloppu sekoitti unirytmit, uni maistuu aamulla turhankin makealta. Päätän mennä toimistolle vasta puolilta päivin. Saapahan nauttia aamukahvit rauhassa ja raatailla niitänäitä kesälomailevan teinityttäreni kanssa.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!