Kesällä tapahtuu

14.6.2012
Miltä näyttävät pikkukaupungin kesätapahtumat mainostoimistoyrittäjän silmin? Tässä kuvitettu katsaus kolmeen kotikaupunkimme tapahtumaan. Meillä ei ole mitään tekemistä näiden tapahtumien markkinoinnin kanssa, vaan olemme osallistuneet niihin tavallisina kaupunkilaisina.

Hyvän Tuulen Juhannus

Hyvan_tuulen_juhannus.jpg

Erikoinen kaupunkijuhannustapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Laulaja Jari Sillanpää tekee tuulivoimabisnestä kotikaupungissamme ja lupautui projektin edetessä esiintymään viime vuonna talkoohengessä Raaheen juhannuksena. Tapahtuma keräsi Rantapuistoon kiitettävästi osallistujia monista eri ikäluokista. Eikä takuuvarmaa raahelaista tuultakaan puuttunut – tuulipuvut kahisivat ja hiukset hulmusivat yleisössä, kun Takes 2 to Tango kajahti. Tänä vuonna tapahtumaan on pääsymaksu. Mainio vaihtoehto niille, jotka eivät vetäydy mökille.

 

Pekanpäivät, Kävelykatumarkkinat ja Raahe Festival

kavelykatumarkkinat.jpg

Pikkukaupungin kesän päätapahtuma ajoittuu kesä–heinäkuun vaihteeseen. Tarjolla on sillisalaatti perinteitä, popmusiikkia, tivolia ja toritunnelmaa. Viestinnän ammattilaisen näkökulmasta tämä on se viikonloppu, jolloin kuuluu ottaa valokuvia Raahen kävelykadulta. Kaupunkimarkkinoinnissahan halutaan aina näyttää kuvia, joissa on ihmisiä, ja Raahen keskustassa ihmisiä on tungokseen asti liikkeellä vain näinä muutamana päivänä vuodessa. Suurimman osan vuotta kadulla saa kävellä tarvitsematta väistää ketään.

 

Rantajatsit

Rantajatsit.jpg

Perinteikäs jatsifestivaali, joka ei ole tinkinyt ohjelmistostaan vedotakseen suureen yleisöön. Vapaaseen jatsiin tottumattoman tuuttaus ja kolina voi säikyttää, mutta onneksi festivaalialueen perällä on olutteltta, jonne musiikki ei häiritsevästi kuulu. Siellä voi nauttia virvokkeita, verkostoitua, nauttia suomalaisesta kesästä tai mitä ikinä keksiikään.

 

Sanna_Salo.png

Sanna Salo

Yhteisömanageri
sanna.salo@wtfdesign.fi

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!