2012

Kesällä tapahtuu

#
Miltä näyttävät pikkukaupungin kesätapahtumat mainostoimistoyrittäjän silmin? Tässä kuvitettu katsaus kolmeen kotikaupunkimme tapahtumaan. Meillä ei ole mitään tekemistä näiden tapahtumien markkinoinnin kanssa, vaan olemme osallistuneet niihin tavallisina kaupunkilaisina.

Concrete5 haastaa tunnetummat julkaisujärjestelmät

WTF Design on ollut mukana julkaisemassa kansainvälisen Concrete5-julkaisujärjestelmän suomenkieliset www-sivut osoitteessa www.concrete5.fi.

Valemainostoimistomaailma

Suomi on kohissut säännöllisen epäsäännöllisesti valelääkäreistä. Näiden lisäksi on työelämässä havaittu ainakin valefarmaseutti ja valetradenomi. Mutta millaisia valehenkilöitä pyörii mainostoimistopiireissä? Tässä muutama esimerkki.

Sompailua somessa

Sosiaalinen media on osa arkea isolle osalle suomalaisista, mutta yrityksille ja julkisorganisaatioille se tuntuu olevan hankala pala. Moni yritys vasta pohtii, miten sitä pitäisi hyödyntää. Ja missä kaikessa kannattaa olla mukana, kun sosiaalisen median kirjo on niin laaja, ettei aika ei riitä kaikkeen?

Facebook-persoonat

Tällä viikolla osallistuimme Raahen Seudun Yrittäjien järjestämään Facebook-koulutukseen, joka sai niin suuren suosion, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Osa koulutettavista oli Facebook-konkareita, osa taas ei ollut koskaan käyttänyt sitä.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!