WTF Design Oy perustettiin!

2.10.2008
Yrittäjät haluavat tarjota osaamisensa kotipaikkakuntansa yritysten ja julkisorganisaatioiden käyttöön.

Raaheen perustetaan täyden palvelun mainostoimisto WTF Design Oy. Aiemmin kokonaisvaltaista markkinointiviestintää kaivanneet raahelaiset yritykset ovat joutuneet hakemaan palvelua paikkakunnan ulkopuolelta, mutta nyt heille tarjotaan mahdollisuus ostaa ammattimaista viestinnän suunnittelua ideasta lopputuotteeksi saakka Raahesta.

WTF Design Oy tarjoaa asiakkailleen niin graafista suunnittelua, www-suunnittelua, kampanja- ja tapahtumasuunnittelua, kuvaussuunnittelua, kuvituksia, informaatiografiikkaa kuin opastussuunnitteluakin. Yritys konsultoi myös yritysimagon luomisessa ja markkinoinnissa.

WTF Design Oy:n perustajat ovat työskennelleet mainosalalla vuosia ja haluavat tarjota osaamisensa nyt kotipaikkakuntansa yritysten ja julkisorganisaatioiden käyttöön. Yrittäjät ovat kulkeneet useita vuosia töissä Oulussa, mutta haaveilleet jo pitkään omasta mainostoimistosta ja sitä kautta kädenjälkensä jättämisestä raahelaisten yritysten viestintään.

Yrityksen perustajat ovat aiemmin olleet suunnittelemassa Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) mainontaa. Vuonna 2007 he olivat mukana suunnittelemassa Oamkin yhteishakukampanjaa, johon kuului lukuisia eri tuotteita, kuten tv-mainos, lehti-ilmoitukset, hakuoppaat ja hakijoille postitettu suoramarkkinointimateriaali. MTV3 palkitsi Oamkin tv-spotin vuoden 2007 parhaana pohjoissuomalaisena tv-mainoksena.

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tagit
uutiset

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!