WTF Designin blogi


Raahen kaupungin ja WTF Designin yhteistyölle jatkoa

WTF Design ja Raahen kaupunki ovat tehneet tiivistä yhteistyötä mainostoimistopalveluiden puitteissa jo usean vuoden ajan. Yhteistyö saa nyt myös jatkoa, sillä  WTF Design valittiin Raahen kaupungin mainostoimistoyhteistyökumppaniksi vuoteen 2023 asti. 

Kuopion kaupunki ja WTF Design yhteistyöhön

WTF Design valittiin Kuopion kaupungin puitesopimuksessa kilpailutetuksi markkinoinnin ja viestinnän taktiseksi sekä operatiiviseksi kumppaniksi.

Koodivahvistusta WTF-tiimiin!

Niklas Menard hyppäsi tammikuussa mukaan WTF-tiimiin ja aloitti työt meidän uutena Web developerina. Koodipuolen osaamisen lisäksi Niklas tuo tiimiin vankkaa kokemusta myös myynnistä, rahoitusalalta, markkinoinnista ja brändäyksestä.

Rekry: etsimme uutta web developeria

(EDIT: paikka täytetty). Asiakaskuntamme jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt tiimiimme web developeria. Oletko se sinä?

Sivuston evästeet ja käyttäjän seuranta, pitääkö kysyä lupa?

Evästeistä kertovat pop-upit ovat tätä nykyä vakiovarustus sivustoilla. Osa kysyy käyttäjältä suostumuksen, osa näyttää vain ilmoituksen, ja osa ei häiritse käyttäjiä ponnahdusikkunoilla laisinkaan. Mutta mikä on oikea tapa? Tämä on aiheuttanut monelle päänvaivaa, kun yhteneväistä lain tulkintaa ei ole tuntunut löytyvän, ja myöhemmin säädökset saattavat vielä muuttuakin.