WTF Designin blogi


Miksi kannattaa mainostaa Googlessa?

Google on yleisesti tunnistettu yhtenä tehokkaimpana mainoskanavana mitä markkinoilla on tarjota. Sen kustannustehokkuus ja monipuoliset keinot asiakkaiden tavoittamiseen ovat luoneet siitä mainospaikan, jota yrityksien ei kannata jättää huomioimatta potentiaalisena taktisen markkinoinnin keinona liiketoiminnan kehittämiseksi. Tässä blogitekstissä avaamme hieman sitä, mitä Google-mainonta ylipäätänsä on, kenelle se sopii ja että miksi Google on niin suosittu mainonnan keino.

WTF Design avaa toimiston Ouluun!

WTF Design on parhaillaan hyvässä kasvuvauhdissa ja tukeaksemme toiminnan kehittymistä, päätimme ottaa rohkeasti askeleen kohti uutta. Avaamme siis toimiston Ouluun vielä vuoden 2021 aikana. Raahen toimisto jatkaa toimintaansa ihan entiseen malliin.

Miksi mainostoimisto kysyy asiakkaalta budjettia?

Kun saamme potentiaaliselta asiakkaalta yhteydenottopyynnön ja pääsemme keskustelemaan heidän kanssaan vaikkapa markkinointitarpeista tai verkkosivuston kehittämisestä, tulee kysymyspatteristomme jossakin vaiheessa eteen myös työhön käytettävissä oleva budjetti. Tämä aiheuttaa joskus vähän hämmennystä, ja siksipä pureksimmekin aina auki syyt siihen, miksi mainostoimisto haluaa tietää käytössä olevan budjetin – ja tässä tekstissä pureksimme syyt auki teillekin.

Sivustoamme uudistetaan!

Uudistamme parhaillaan sivustoamme, jotta se palvelisi paremmin sivustokävijöitä ja ennen kaikkea kertoisi paremmin osaamisestamme.

Raahen kaupungin ja WTF Designin yhteistyölle jatkoa

WTF Design ja Raahen kaupunki ovat tehneet tiivistä yhteistyötä mainostoimistopalveluiden puitteissa jo usean vuoden ajan. Yhteistyö saa nyt myös jatkoa, sillä  WTF Design valittiin Raahen kaupungin mainostoimistoyhteistyökumppaniksi vuoteen 2023 asti.