Noudatamme kaikessa päivittäisessä toiminnassamme meille tärkeitä arvoja, jotka heijastelevat kokemuspohjaamme, tapaamme tehdä töitä, ruokkia luovuutta ja kohdata asiakas oman alansa parhaana asiantuntijana. Arvot inspiroivat meitä kehittymään työssämme ja auttamaan asiakkaita entistäkin paremmin. 

WTF Designin arvot

Luovuus

Ideoimme oma-aloitteisesti uusia, asiakkaan tarpeita vastaavia vaihtoehtoja markkinointiviestinnän haasteisiin. Kehitämme itseämme jatkuvasti, ja ruokimme luovuutta ideoimalla uusia menetelmiä tehdä työtämme idearikkaasti ja ennakkoluulottomasti.
 

Rohkeus

Haastamme rohkeasti sekä oman ammattitaitomme että asiakkaan näkemykset. Luova ja joustava virtuaalitiimimme kulkee vahvana asiantuntijana asiakkaan rinnalla tarjoten nykyaikaista osaamista sekä kykyä mukautua nopeasti muuttuvan markkinointialan suuntauksiin.


 

Asiakaslähtöisyys

Meille asiakas on oman alansa paras asiantuntija. Perehdymme syvällisesti asiakkaan taustoihin, tavoitteisiin ja tarpeisiin, ja opettelemme jatkuvasti uusia toimintamalleja ja taitoja pystyäksemme tarjoamaan tälle entistäkin toimivampia ratkaisuja.
 

Tehokkuus

Teemme asioita mieluummin käytännössä kuin opettelemme teoriassa. Työtämme viemme eteenpäin insinöörimäisellä otteella – järjestelmällisesti ja kustannustehokkaasti ajanmukaista tekniikkaa hyödyntäen. Avoin kommunikointi ylläpitää tehokasta ja hyvinvoivaa työilmapiiriä.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!